Smart-account hűségpont rendszer

A vendéglátásban, idegenforgalomban, a kereskedelemben, de a szolgáltatások területén is komoly vásárlásra ösztönző illetve vásárló megtartó eszközöknek számítanak a különféle hűségpont rendszerek, lojalitás rendszerek. A felmérések azt mutatják, hogy a vásárlók majd háromnegyede szívesebben vásárol ott, ahol a hűségét megbecsülik, jutalmazzák, sőt a vásárlók több mint fele akár szolgáltatót, kereskedőt is váltana csupán a megfelelő megbecsülés, jutalmazás reményében.

Pontgyűjtő kártya rendszer

A hűségpont rendszerek alapelve, hogy a vásárló kap egy azonosító eszközt, általában egy vásárlói kártyát egy pontgyűjtő kártyát, ahová a vásárlásokat követően az eladó hűségpontokat ír jóvá. A pontgyűjtő kártyán összegyűlt pontok azután egy következő vásárlás esetén, fizetőeszközként funkcionálva részben, vagy egészben felhasználhatók a megvásárolandó termék vagy szolgáltatás megfizetésére. A pontgyűjtő rendszer tulajdonképpen egy speciálisan adott kedvezmény, amely a vásárlásösztönzés oldaláról jóval hatékonyabb módszer, mint az egyszerű kedvezmény adás.

Fogyasztó megtartás, visszatérő vásárlásra motiválás

A pontgyűjtő rendszerek, vagy hűségpont rendszerek két nagy előnye, hogy a vásárló jutalmazásra kerül a vásárlást követően, ami növeli a vevő kötődését a szolgáltatóhoz, vagy kereskedőhöz illetve a kártyán folyamatosan gyarapodó csak az adott kereskedelmi egységben levásárolható "pénzösszeg" elvesztésétől való félelem újabb vásárlásra ösztönzi az ügyfeleket.

Hűségpont rendszer, hűségpont szoftver

A hűségpont rendszerek egyik eleme maga a vásárlónál lévő azonosító eszköz, általában egy digitálisan azonosítható a cég arculati elemeit tartalmazó plasztikkártya. A rendszer másik fontos eleme pedig egy szoftver, amely elvégzi az azonosítást, a pontok nyilvántartását, beváltását, nyilvántartja az ügyfél és kártya adatokat és menedzseli a vásárlás és pontgyűjtés folyamatát.

A cégünk által kifejlesztett Smart-account vásárlói pontgyűjtő rendszer egy ilyen hűségpont szoftver, amely az interneten üzemel, úgynevezett felhőalapú megoldás. bárhonnan könnyen elérhető, nem szükséges telepíteni a számítógépre, böngészőben fut, elegendő egy eszköz (pc, tablet, mobil) és internetkapcsolat. A rendszer vonalkód olvasóval, RFID olvasóval, vagy mágneskártya olvasóval használható, amivel könnyen, és fürgén működtethető a hűségrendszer.

Miért a Smart-Account hűségpont rendszert válasszuk?

A Smart-Account hűségpont rendszer a megrendelést és szerződéskötést követően azonnal használatba vehető, nincs szoftverfejlesztési illetve több hetes átfutási idő, aktiváljuk profilját és a jelszó ismeretében már aznap elkezdhető a rendszer beállítása, a kártyaadatok feltöltése. Amennyiben a lojalitás program beindításához is plasztikkártyákra is szükség lenne, úgy cégünk rövid határidővel, kedvező áron legyártja a kártyákat legyen szó normál, RFID chipes, vagy mágnescsíkos plasztikkártyáról.

A hűségpont szoftver használatának költsége nagyon kedvező, az egyedileg lefejlesztett célszoftverek árának töredéke. Nincs beruházási költség, nyitási költség, kauciós költség, csupán szoftver használatának egy havi díja van, így a költségek teljes mértékben kézben tarthatóak.

Mennyire könnyű kezelni a szoftvert?

A hűségpont rendszer beállítása nagyon egyszerű, de természetesen igény esetén vállaljuk mind a rendszer "betanítását", mind a beállítását a helyszínen az ügyfél számítógépein, termináljain.

De nagy vonalakban a hűségpont rendszer elindítása a következő egyszerű lépésekben történik:

 • Létre hozzuk a szoftverben azokat a helyszíneket,
  ahol a számítógépek(terminálok) működni fognak (pl. X étterem, Y bolt, stb.)
 • Létre hozzuk a terminálokat az egyes helyszíneken (pl: fő kassza, terasz kassza, stb.)
 • Feltöltjük a kártyakezelőket és jogosultságot(azonosító, jelszó)
  adunk nekik a rendszer használatára (fizető pincér, kasszás)
 • Beállítjuk a pontgyűjtés feltételeit, hány pont jár a vásárlások után,
  illetve milyen szabályok szerint vásárolhatók le a pontok
 • Indulhat a pontgyűjtés, a kártyaleolvasás

A hűségpont rendszer jellemzői

 • online megoldás, azonnal használható
 • korlátlan helyszín kezelése
 • korlátlan terminál kezelése
 • korlátlan kártyakezelő hozzárendelése a rendszerhez
 • korlátlan kártya szám és ügyfél kezelése
 • paraméterezhető pontjóváírás vásárlást követően
 • paraméterezhető pontbeváltás
 • pont ajándékozási lehetőség
 • kártya lejárati idők beállíthatósága
 • kártya tiltás, feloldás, kártya inaktiválás/aktiválás
 • egyedi kiegészítés, egyedi modul, bővítmény fejlesztésének lehetősége
 • szigorúan naplózott operátori és kártyakezelői tevékenység
 • részletes statisztikák, kimutatások

 

Segíthetünk?

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Adja meg telefonszámát, és kollágánk egy órán belül visszahívja Önt:

Facebook oldalunk
Keresés

Nem talál valamit az oldalon?
Kezdjen keresni itt:

Rólunk mondták

Egyházi Krisztina
ügyvezető
Akció Zóna Kft.

Egy könnyen használható, logikus felépítésű hatékony rendszer, amellyel könnyen üzemeltethető bármilyen hűségpont rendszer.


Jónás László Lázár
üzletvezető
Magic Planet Szépségszalon

A rugalmas bérletkártya rendszer megkönnyíti az adminisztrációt, a szalon üzemletetését és végre vannak azonnali statisztikai adatok is.


Kóbor Frigyes
cégvezető
Kóbor Optika

Nem kell papírokkal bíbelődni, gyorsan működtethető a hűségprogram és az egyedi fejlesztéssel az nyilvántartás is nagyban egyszerűsödött.

Ajánlatkérés

Ajánlatkérő adatai

Érdeklődési terület

Megjegyzés

© 2015. Smart-account · Minden jog fenntartva!