Szoftverfejlesztés, weboldal készítés

A különböző elektronikus azonosítási folyamatok alatt, a Smart-account rendszer használata közben folyamatosan adatok képződnek, amelyeket a leghatékonyabban informatikai eszközökkel, szoftverekkel, a mai kor kihívásainak megfelelően weben futó szoftverekkel, alkalmazásokkal lehetséges ésszerűen feldolgozni.

A Smart-account rendszer egy interneten működő alkalmazás, egy az interneten bárhonnan elérhető szoftver, amely különböző marketing és szervezési feladatokra lett kifejlesztve. A Smart-account moduljai az adott feladat rugalmas kiszolgálását végzik, mégis sok esetben felmerülhet további szoftveres kiegészítők, weboldalbővítmények, adatexport/import lehetőségek létrehozásának igénye.

Szoftveres csapatunk hosszú évek tapasztalatával a háta mögött vállalja a felmerülő további programozási igények gyors fejlesztését a Smart-account rendszerhez kapcsolódóan, vagy attól függetlenül. Gyakran felmerülő fejlesztési igények az alábbiak:

Bővítmény fejlesztés a smart account rendszrehez

A Smart Account szoftver áz általános kártyakezelői funkciókra lett kifejlesztve és az egyes alkalmazási területein tökéletes megoldást biztosít legyen szó hűségpontok gyűjtéséről, vagy bonyolultabb elektronikus bérletrendszerről. Mégis vannak esetek, amikor az ügyfél további funkciókat szeretne a szoftverben használni. Nem probléma. A Smart-account szoftver egyedileg bővíthető, ügyfeleink speciális igényei bizonyos kereteken belül beleépíthetőek a szoftverbe.

Adatok, felhasználói adatok importja/exportja, adatbáziskapcsolatok

Számos esetben van szűkség a Smart-account rendszerbe adatokat importálni, vagy a keletkezett adatokat valamilyen célformátumban kinyerni további feldolgozásra. Ennél profibb megoldás, amikor a Smart-account rendszer adatbázisát össze kell kapcsolni az ügyfél adatbázisával, weboldalával, webáruházával és az adatokat menet közben olvassák be a szoftverek és írják be a megfeleően kialakított adatstruktúrákba, automatikusan, minimalizálva az emberi hibák lehetőségét.

Weboldal programozás, webáruház készítés

Az intelligens azonosító rendszer, pontgyűjtő rendszer, kedvezmény rendszer bevezetése mellett gyakran felmerül az igény, hogy a rendszer adatbázisát valamiféleképpen kapcsoljuk össze egy weboldal vagy egy webáruház adatbázisával, termékeivel, felhasználóival, amennyiben az ügyfél weboldala alkalmas a feladatra, vagy van működő webáruháza. 

Amennyiben nem alkalmas erre a célra az adott weboldal, ezen a területen is tudunk segíteni. Kollégáink sokéves tapasztalattal vállalják webáruházak, weboldalak korszerűsítését, megtervezését, megépítést, sőt az üzemeltetésben is tudunk segíteni. Keresőoptimalizálással, webmarketinggel foglalkozó kollégáink pedig garantálják a weboldal, a webshop látogatottságát, sikerességét.

Amennyiben kollégáink segítségére lenne szüksége,
kérjük keressenek minket elérhetőségeinken!
Vagy az alábbi ajánlatkérő úrlap segítségével kérje ajánlatunkat!

 

Segíthetünk?

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Adja meg telefonszámát, és kollágánk egy órán belül visszahívja Önt:

Facebook oldalunk
Rólunk mondták

Egyházi Krisztina
ügyvezető
Akció Zóna Kft.

Egy könnyen használható, logikus felépítésű hatékony rendszer, amellyel könnyen üzemeltethető bármilyen hűségpont rendszer.


Jónás László Lázár
üzletvezető
Magic Planet Szépségszalon

A rugalmas bérletkártya rendszer megkönnyíti az adminisztrációt, a szalon üzemletetését és végre vannak azonnali statisztikai adatok is.


Kóbor Frigyes
cégvezető
Kóbor Optika

Nem kell papírokkal bíbelődni, gyorsan működtethető a hűségprogram és az egyedi fejlesztéssel az nyilvántartás is nagyban egyszerűsödött.

Ajánlatkérés

Ajánlatkérő adatai

Érdeklődési terület

Megjegyzés

© 2015. Smart-account · Minden jog fenntartva!