Plasztikkártya készítés, egyedi plasztikkártyák nyomtatása

A Smart Account szoftver alkalmazásának egyik elengedhetetlen feltétele az ügyfeleknél lévő azonosító eszköz megléte. Ezen azonosító eszközök az esetek nagy részében plasztikkártyák, amelyek valamilyen elektronikus úton leolvasható azonosítóval kell hogy rendelkezzenek. Cégünk hosszú évek óta foglalkozik plasztikkártyák nyomtatásával, előállításával így igény szerint egy kézből tudjuk ügyfeleinket megfelelő plasztikkártyákkal is kiszolgálni.

Plasztikkártya készítés

Mi a plasztikkártya?

A plasztikkártya általában egy szabványos méretű: 85 mm x 55 mm-es, 3 mm-es sarokkerekítéssel bíró közel 0,8 mm vastag PVC, vagy egyéb anyagból készült lap, amely könnyen kezelhető, vízálló, strapabíró megoldás. A plasztikkártyák ma már mindenütt ismertek, az üzleti és a hétköznapi élet elfogadott kellékei.

Milyen grafikai megjelenéssel látható el egy plasztikkártya?

Elvileg bármilyen grafika elhelyezhető egy plasztikkártya felületén, ami a nyomdai eljárások - ofset nyomtatás, szitanyomás, vagy digitális nyomtatás - valamelyikével megoldható. Valójában csak a grafikus képzelőereje szab  határt a kártya megjelenésének.

Milyen azonosítási eszközzel látható el egy plasztikkártya?

Elvileg bármilyen az eszköz felületén elférő, vagy a lapkába integrálható megoldás szóba jöhet. Amennyiben optikailag történik az azonosítás, akkor lehet a kártyára egyedi fényképet, egyedi adatokat nyomtatni, amit a leolvasás helyén általában nem elektronikusan olvasnak le. Ha valamilyen elektronikus eszközzel szeretnénk leolvastatni optikai azonosítót, akkor vagy egyedi vonalkóddal ellátott kártyákat, vagy QR kódos plasztikkártyát kell használnunk.

Az optikai azonosítás mellett nagyon elterjedtek manapság már a mágnescsíkos, illetve a  chip-es kártya megoldások is. A mágnescsíkkal ellátott plasztikkártyák esetében az egyedi azonosító kód a mágnescsíkban kerül rögzítésre, hasonlóan a régi szalagos magnók adatrögzítési elveihez. A chipes kártyák esetében az azonosítót egy chip tárolja, legelterjedtebb verziója az RFID azonosítás, ahol leolvasáskor kerül a chip aktiválásra, áramforrást nem tartalmaz.

Milyen azonosítással bíró plasztikkártyát tud kezelni a Smart Account szoftver?

A Smart Account intelligens azonosító szoftver több azonosítási elvet ismer, több azonosítóval ellátott kártyát tud, akár egyidejűleg is kezelni. A szoftverrel jelenleg leolvasható kártyatípusok a következőek:

  • vonalkóddal ellátott plasztikkártyák
  • mágneskártyák
  • RFID-chipes kártyák

A leolvasás általában egy egyszerű, úgy 15 ezer forint környékétől beszerezhető eszközzel megoldható, amely a számítógép USB portjára történő csatlakoztatást követően további telepítés nélkül használható.

Hogyan rendelhetünk egyszerűen, félreértések nélkül plasztikkártyát?

Legegyszerűbben plasztikkártya gyártással foglalkozó honlapunkon » plasztikkartya-online  az ajánlatkérés menüpontban lehet plasztikkártyát rendelni, ahol megadható minden a megrendeléshez szükséges releváns adat, illetve csatolható a kívánt grafika, design is.

 

Segíthetünk?

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Adja meg telefonszámát, és kollágánk egy órán belül visszahívja Önt:

Facebook oldalunk
Keresés

Nem talál valamit az oldalon?
Kezdjen keresni itt:

Rólunk mondták

Egyházi Krisztina
ügyvezető
Akció Zóna Kft.

Egy könnyen használható, logikus felépítésű hatékony rendszer, amellyel könnyen üzemeltethető bármilyen hűségpont rendszer.


Jónás László Lázár
üzletvezető
Magic Planet Szépségszalon

A rugalmas bérletkártya rendszer megkönnyíti az adminisztrációt, a szalon üzemletetését és végre vannak azonnali statisztikai adatok is.


Kóbor Frigyes
cégvezető
Kóbor Optika

Nem kell papírokkal bíbelődni, gyorsan működtethető a hűségprogram és az egyedi fejlesztéssel az nyilvántartás is nagyban egyszerűsödött.

Ajánlatkérés

Ajánlatkérő adatai

Érdeklődési terület

Megjegyzés

© 2015. Smart-account · Minden jog fenntartva!