Intelligens azonosító rendszer bevezetés

Annak ellenére, hogy az intelligens elektronikus azonosításon alapuló rendszerek alkalmazása viszonyalg egyszerű, bevezetése általában gördülékeny mégis érdemes bizonyos esetekben a szakterületet ismerő szakemberek, marketingesek, informatikusok tanácsait meghallgatni.

Tanácsadás - marketing

A Smart-Account felhő alapú azonostó rendszer alkalmazása előtt érdemes átgondolni, hogy pontosan milyen célból szeretnénk a rendszert használni és milyen feladatokat szeretnénk megoldani, vannak-e konkrét folyamatok, vannak-e már olyan rendszerek, amikhez illeszkednie kell a smart-account megoldásainak. Igény esetén kollégáink átbeszélik ügyfeleinkkel a megoldandó feladat részleteit, és tanácsot adnak a smart-account rendszer tulajdonságait, beállítását, használatát,  a rendszerrel megvalósítható feladatok, az elérhető előnyök palettáját illetően.

Marketing tanácsadás

A Smart-account intelligens azonosító rendszer számos lehetőséget nyújt a hatékony marketing területén, hiszen mind rugalmas pontgyűjtő rendszer, kedvezményrendszer, törzsvásárlói rendszer, készpénz nélküli fizető rendszer kialakítását hatékonyan támogatja. Ezen hatékony lehetőségek optimális integrálásában, további kapcsolódó marketing tevékenységek ellátásában szívesen segítünk partnereinknek, az érdeklődőknek.

Smart-account azonosító rendszer bevezetés, üzemeltetés

Nem tudja eldönteni, hogy a Smart-account szoftver funkciói tökéletesek lennének az Ön vállalkozása számára? Kérje kollégáink segítségét! Elmagyarázzuk a szoftver működését, lehetőségeit, bemutatjuk Önnek működés közben a szoftvert, sőt a konkrét megoldandó feladatra is mutatunk példát Önnek. Természetesen a szoftver alkalmazása közben is segítségére lesz ügyfélszolgálatunk, szakembergárdánk folyamatosan ügyfeleink rendelkezésére áll.

Informatikai tanácsadás

A Smart-account felhő alapú azonosító rendszer alapvetően egy interneten futó szoftver, amely az általában elektronikus azonosítást követően a tényleges feladatokat végzi. Kollégáink szívesen segítenek a Smart-Account egyedi funkcióinak kialakításában, az ügyfél speciális igényeit is kielégíteni tudó egyedi bővítmények fejlesztésében, a Smart-account egyéb informatikai rendszerekhez, weboldalakhoz, webshopokhoz történő kapcsolásához.

Kollégáink ezen felül szívesen segítenek weboldalak, webshopok tervezésében, ezen rendszerek leprogramozásában, üzemeltetésében, üzemeltetési, marketing problémák megoldásában.

Amennyiben kollégáink segítségére lenne szüksége,
kérjük keressenek minket elérhetőségeinken!

Segíthetünk?

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Adja meg telefonszámát, és kollágánk egy órán belül visszahívja Önt:

Facebook oldalunk
Rólunk mondták

Egyházi Krisztina
ügyvezető
Akció Zóna Kft.

Egy könnyen használható, logikus felépítésű hatékony rendszer, amellyel könnyen üzemeltethető bármilyen hűségpont rendszer.


Jónás László Lázár
üzletvezető
Magic Planet Szépségszalon

A rugalmas bérletkártya rendszer megkönnyíti az adminisztrációt, a szalon üzemletetését és végre vannak azonnali statisztikai adatok is.


Kóbor Frigyes
cégvezető
Kóbor Optika

Nem kell papírokkal bíbelődni, gyorsan működtethető a hűségprogram és az egyedi fejlesztéssel az nyilvántartás is nagyban egyszerűsödött.

Ajánlatkérés

Ajánlatkérő adatai

Érdeklődési terület

Megjegyzés

© 2015. Smart-account · Minden jog fenntartva!